Dlhodobá investícia

Kúpili ste od nás plastové prepravky alebo kontajnery a rozmýšľate aj nad kúpou plastových paliet https://www.schoellerallibert.com/sk/products/pallets/, ale zdá sa vám cena privysoká? Máte pravdu, že na prvý pohľad sa cena plastových paliet oproti klasickým dreveným alebo iným dostupným paletám môže zdať vysoká. No keď sa na túto investíciu pozriete ako na dlhodobú investíciu zistíte, že sa vám nákup plastových paliet oplatí viac ako neustály nákup drevených paliet, ktoré sa po určitom čase veľmi opotrebujú, dokonca poškodia. S plastovými paletami sa vám to nestane.

kontajner

Naši inžinieri stále zdokonaľujú naše výrobky tak, aby boli čo najviac nápomocné nášmu klientovi, a aby mu čo najdlhšie slúžili. Okrem toho, že má paleta vysokú nosnosť (Pri každom type palety je uvedená informácia koľko kilogramov má nosnosť daný typ palety.), má naša plastová paleta aj dlhú životnosť a to aj v podmienkach vonkajších ako aj vnútorných. Naša paleta vydrží extrémne teplo aj zimu, https://www.prirodovedci.cz/biolog/clanky/co-dela-hmyz-v-zime takže ju môžete nechať vonku aj počas horúceho leta, aj počas extrémnej zimy v mínusových teplotách a s paletou sa nič nestane, čo o iných paletách ani tých drevených sa povedať nedá.

paleta

Drevo podlieha nie len času, ale aj počasiu, takže s drevenou paletou sa vám môže stať všeličo pri veľkých zmenách teploty, extrémnom vlhku alebo daždi, no s plastovou paletou sa vám nič nestane napriek poveternostným podmienkam, ktoré sa menia počas roka. Okrem týchto výhod má plastová paleta ešte jednu výhodu, a tou je ľahké čistenie. Samozrejme v Schoeller Allibert vieme, že pri práci s potravinami, ovocím alebo zeleninou sa veľmi veľký dôraz kladie na čistotu a hygienu. Naše plastové palety sú preto vyvinuté tak, aby sa dali ľahko očistiť, obyčajným čistiacim prípravkom a handrou alebo špongiou. A ich dizajn je taký, aby sa dali zo všetkých strán ľahko očistiť a umyť. Ďalšou z výhod je aj ich samotná nízka hmotnosť a ľahké skladovanie a manipulácia s nimi.